חדש בחברה
 
דף הבית » קטלוג מוצרים » הגנת אש אקטיבית » כיבוי אוטומטי לארונות חשמל

כיבוי אוטומטי לארונות חשמל

 
   
   
   

יכולות לשמש כמתקנים הפועלים בפני עצמם או כמתקנים משולבים עם מערכות גילוי אש ,אזעקה ו/או עם מערכות המנתקות אספקת אנרגיה אל הציוד המוגן, אפשרויות אלה מבטיחות אזהרה מוקדמת ומקטינות את הסיכון מדליקה חוזרת ומנזקים כתוצאה ממנה.

 

 

     

מערכת כיבוי ישירה

 

מדוע מערכת זו יעילה כל כך?


מכיוון שצינורית הגילוי מותקנת בתוך הציוד המוגן, היא יכולה לגלות ולכבות את האש בשלביה הראשונים. כך שלא דרוש שום מתקן אלקטרוני לגילוי. המערכת לא מושפעת מלחות, מלכלוך או מזרימת אויר. כשהאש פורצת הצינורית מתרככת ופוקעת בנקודה החמה ביותר, ומאפשרת פליטה מהירה ומדויקת של חומר הכיבוי ישירות למקור הדליקה, ובו זמנית ניתנת האפשרות לתת התרעה וניתוק מקורות האנרגיה לאזור המוגן.

 

 

     

 

מערכת כיבוי עקיפה

 

מערכות הכיבוי מיובאות לישראל והן כולן נושאות תו תקן  U.L ובאישור מכון התקנים הישראלי ונציבות כבאות והצלה בישראל . כל ההתקנות מתבצעות ע”פ דרישות  NFPA   . קיימים גדלים שונים של המערכת  לכל יישום והם מסופקים עם צינורית באורך מותאם .

 


דוגמאות לשימוש במערכת:

*מנדפי אוורור במטבחים עסקיים
*תנורים תעשייתיים
*חדרי ארכיון
*חדרי גנראטור
*מחסני דלק
*מתקני צביעה בהתזה
*מחסני צבעים


ועוד אפשרויות רבות ומגוונות